Tracta'm bé a les biblioteques

Manresa explicarà contes als infants perquè entenguin la vellesa

La contacontes Clara Gavaldà Guitera durà a terme sessions a les biblioteques dins el Programa Tracta’m Bé

Amb l’objectiu de prendre consciència sobre el procés d’envelliment i el bon tracte a les persones grans entre els infants, l’Ajuntament de Manresa ha programat a les biblioteques de la ciutat l’activitat “Contes per fer-se gran”, que es durà a terme durant aquest mes de maig.

Amb l’activitat, que anirà a càrrec de la contacontes Clara Gavaldà Guitera, es plantegen diferents situacions quotidianes amb l’objectiu de treballar amb els infants, la negociació i la resolució de conflictes, tant com la corresponsabilitat entre generacions.

El recull consta de quatre contes: “El misteri de l’àvia Lluïsa”, “De frases fetes, el món n’és ple”, “Un dia normal” i “ Primer tercera”.

Vegeu a l’agenda la programació de les activitats

Notícies relacionades

Dia internacional de la infermera

Les infermeres reforcen la tasca sanitària i comparteixen bones pràctiques en la commemoració del seu dia internacional. Les infermeres del Bages han celebrat un any més el Dia Internacional de

Llegir més

Sant Jordi a l’ODEC

Aquest Sant Jordi a l’ODEC us oferim un seguit de lectures, en relació a temes molt diversos dins de l’àmbit de la dependència i la cronicitat, recomanades pels experts de

Llegir més
Scroll to Top