L’Observatori de la
Dependència i la Cronicitat
del Bages ODEC

Un espai per al coneixement i la informació
en dependència i cronicitat a la comarca.

La nostra raó de ser

Unir totes les parts implicades
per dirigir esforços conjunts
en dependència i cronicitat.

Objectius

Millorar la
qualitat de vida

Posar en comú totes les veus que es generen al voltant de la persona dependent, per debatre temes de transcendència en dependència i extreure les línies i temes estratègics generadors de propostes i solucions en aquest camp.

Impulsar la transformació
econòmica

Potenciar una transició digital del sector salut i social tant públic com privat, que el faci més competitiu, sostenible, resilient i amb una ocupació de qualitat a la comarca.

Centrat en la persona i el seu ecosistema

Proposem solucions i un acompanyament per que siguin funcionals per posar al centre el benestar de les persones amb dependència i cronicitat.

Xarxa i desenvolupament institucional

Unim esforços de forma pràctica, àgil i coordinada per cobrir la diversitat territorial tant a ciutat com a les zones més rurals per aconseguir un impacte positiu al territori.

L'ODEC forma part del Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial Big Data, Analytics, Gestió i Estratègia en Salut i Social.
El PECT BAGESS engloba diversos projectes per impulsar la transformació del sector a través de la recerca i la implementació de solucions digitals amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida i l'afavoriment de la inclusió social del col·lectiu de persones amb dependència i malalties cròniques.

Conformen PECT Bagess:

Desplaça cap amunt